Description

Verë e kuqe e thatë e prodhuar nga varietetet Pinot Noir 93% dhe Tempranillo 7% me fermentim klasik. Vlakohet për 3 vite nga të cilat 24 muaj në barrika të reja dhe një vit në shishe. Rrushi kultivohet në 500 m mnd. Ai përmban 15% alkool, nuk ka sheqer të mbetur dhe nuk janë përdorur aditivë. Në procesin e prodhimit ne përdorim vetëm maja të zgjedhur dhe një sasi minimale të metabisulfitit të kaliumit. Vera nuk filtrohet.

 

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PINOT NOIR 2015 0.75”

Your email address will not be published.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Home
Account
Cart
Search